LJ van Ginkel Exclusief - houten meubelen op maat

Massief houten meubelen op maat exact naar uw wens!

U heeft een idee in gedachte voor een meubelstuk. Maar een exemplaar zo als u dat in uw hoofd heeft is niet standaard te krijgen. Natuurlijk is het wel eens bij u opgekomen om uw idee op maat te laten maken maar de kosten daarvoor houden u tegen contact op te nemen met een bedrijf die uw ontwerp kan uitwerken en tevens kan maken. Bij LJ van Ginkel Exclusief hoeft u niet bang te zijn dat het ontwerpen en fabriceren buiten uw budget valt! Neem gerust contact op met de ambachtsman Leedert-Jan. Hij is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van meubelstukken op maat tegen een eerlijke prijs. Een gesprek en offerte is geheel vrijblijvend.

Een ontwerp dat eigenwijs, speels of zakelijk kan zijn, maar altijd functioneel en passend bij het karakter van het interieur. Leendert-Jan combineert zowel klassieke als moderne vormgeving met ambachtelijke kwaliteit. De meubelen worden uitgevoerd in europees hardhout, bijvoorbeeld eiken, esdoorn, kersen, essen of notenhout. Voor de afwerking gebruiken we milieuvriendelijke middelen als lijnolie of plantaardige zeep.

Woonplezier
Ontwerpen is meer dan denken in materialen. Ontwerpen is het inrichten van een interieur met de belangrijkste elementen die er zijn: rust, eenvoud en symmetrie met een warme sfeer. Het interieur van uw woning moet een spiegel zijn van uw ideeën en uw gevoelens en is bepalend voor het woonplezier en sfeer in uw woning. Want alleen dan zult u zich er thuis voelen.
LJ van Ginkel Exclusief  | Adres: Kolfschoten 35, 3925 MR Scherpenzeel  | Mail: info@ljvanginkelexclusief.nl  | Tel: +31 (0) 6 27 08 76 23  | Fax: 0342 - 45 21 89